Harmatcsillag Facebook
Telefonszám: 0749-626.803
E-mail: rendeles(kukac)harmatcsillag.ro
Kis- és nagykereskedés
Harmatcsillag logó

Környezetbarát és egészséges
termékek forgalmazója

HURO
BemutatkozásMenu decorTermékekMenu decorSaját termékeinkMenu decorElérhetőségek
Harmatcsillag banner

Információk

Vásárlási tudnivalók

1. Azonosítási adatok

A www.harmatcsillag.ro egy kereskedelmi oldal (internetes bolt), mely a RO35006871 adószámmal rendelkező, Harmatcsillag 369 SRL néven, J19/297/2015 számmal bejegyzett kereskedelmi társaság tulajdonába és felelőssége alá tartozik. Székhelyünk: Ditrău, jud. Harghita, str. Nicolae Bălcescu nr. 121.

Kapcsolattartó személy: Bajkó Zsuzsánna.

2. Rendelés

A honlapon megjelenített termékek megrendelhetőek a honlapon keresztül, e-mail-ben vagy telefonon:

A honlapon történő megrendelés esetén válassza ki a terméket és a mennyiséget, majd kövesse a többi lépést és véglegesítse rendelését. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék méretét és árát is. Ha a termékekkel, rendelésével kapcsolatban kérdése van, keressen meg e-mailben, a rendeles@harmatcsillag.ro címen, vagy telefonon, a +4-0749-626.803 telefonszámon.

Amennyiben emailben rendel, kérem a rendelésben tüntesse fel a kiválasztott árucikk nevét, méretét, illatát, valamint a kívánt mennyiséget. Az emailben írja meg pontos címét (a postai irányítószámot is!), ahová a termékeket küldhetjük, valamint egy telefonszámot, melyen szükség esetén el lehet érni önt. A rendelésben tüntesse fel a választott fizetési módot is: a csomag átvételekor vagy előre történő utalással.

Telefonon történő rendelését, munkaidőben (8-18 óra között) a honlapon megjelentetett telefonszámok egyikén adhatja le. Ahol a megrendelő nevére, telefonszámára és szállítási címére van szükségünk valamint, hogy melyik termékből mennyit szeretne megrendelni.

Mindhárom vásárlási formát szívesen vesszük!

A honlapon vagy email-en történő megrendelést követően 1-2 munkanapon belül visszajelzünk a szállítás időpontjával kapcsolatosan. A telefonos megrendelés esetén már akkor tájékoztatjuk a szállítási időpontról.

3. Szállítás

A szállítás napja előtt sms-t küldünk a megadott telefonszámra, tájékoztatva a szállításról.


Készek vagyunk egyéb alternatív megoldásokra is, amennyiben lehetőségünk van annak kivitelezésére.

Valamint ingyenesen átvehetők a helyi piacokon: Gyergyóditróban, Gyergyóremetén, Gyergyóalfalúban, Gyergyószentmiklóson, Csíkszentdomokoson, Csíkdánfalván, Csíkkarcfalván és Székelyudvarhelyen.

Románia területén lévő többi megyében, a posta vagy egyéb csomagszállító cégek által tudjuk a kiszállítást biztosítani, az általuk meghatározott szállítási feltételek és árak mellett.

A postai szállítás esetén kiszámolhatja a szállítási díjat a következő oldalon: https://www.posta-romana.ro/index.php/?page=calculator-de-tarife#1-Colet%20po%C8%99tal%20intern

A futárszolgálatokkal történő szállítás esetében kérem, érdeklődjön személyesen telefonon, vagy email-ben. Csoportos vagy nagyobb mennyiségű megrendelés esetén mi is vállaljuk a kiszállítást.

A termékek kiszállítása reggel 8 és este 20 óra között történik. A megrendelt árút az adott szállítási címen bárki átveheti, ha a termékek árát készpénzben kifizeti, és azt aláírásával igazolja, hogy átvette.

Amennyiben a szállítási címen nem találunk ott senkit, telefonon felhívjuk és egyeztetünk a további kiszállítási lehetőségekről vagy a sikertelen telefonhívás okán a vásárlást félbeszakítjuk.

Ha a kiszállítás félbeszakad a vásárló hibája miatt, pl: nem tartózkodik az átvételi helyen olyan személy, aki azt át tudná venni, akkor megszakítjuk a vásárlást és az árut visszavisszük.

Amennyiben a termékekkel bármiféle gondja akadna, kérem hívjon az elérhetőségeinken megadott telefonszámokon, hogy tudjunk segíteni.

4. Fizetés

A fizetés előre, BCR-nél vezetett bankszámlára vagy utánvéttel (a kiszállítónak kell kifizetni a rendelés teljes értékét a szállítási költséggel együtt) történik. Amennyiben az utalásos fizetést választja, kérem ne utaljon, amíg nem igazoljuk vissza, hogy minden rendelt termék készleten van!

Az utaláshoz szükséges adatok: Harmatcsillag 369 S.R.L., RO30RNCB0155147498410001.

5. Számla

A számlát e-mailben, PDF formátumban tudjuk elküldeni, vagy a csomaggal együtt, kinyomtatva. (az e-mailes változatot ajánlom, környezetvédelmi okok miatt). A számlákat nem írjuk alá és pecsételjük le, ez ugyanis az érvényben levő Pénzügyi Törvénykönyv 155. cikkelyének alkalmazási szabályai értelmében ez nem kötelező.

6. Visszaküldés és csere

A megvásárolt árucikk visszaküldése vagy cseréje végett, vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a fent megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Az érvényben levő törvények szerint a megvásárolt termékeket kézhezvételüktől számítva 10 napon belül lehet visszaküldeni. A visszaküldés szállítási költsége a vevőt terheli.

7. A termékek használata

A termékek eredményes használatához részletes tájékoztatót adunk, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha jól szeretnénk alkalmazni azokat a mosás és tisztítás során.

Mi igyekszünk mindent megtenni, hogy ez egy jó vásár legyen mindannyiunknak!

Köszönjük, hogy megtisztel a vásárlásával!

8. Fogyasztóvédelmi Hivatal (elérhetőségek)

Hargita Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

Cím: Miercurea-Ciuc, P-ţa Libertăţii nr. 5, camera 424

Tel.: 0266 311 702, 0266 312 532

E-mail: office@harghita.ojpc.ro, ojpcharghita@anpc.ro

Web: www.anpc.gov.ro

Ingyenesen hívható telefonszám: 0800.080.999

Mi igyekszünk mindent megtenni, hogy ez egy jó vásár legyen mindannyiunknak!

Köszönjük, hogy megtisztel a vásárlásával!

Harmatcsillag társaság
Vissza Fel
BemutatkozásTermékekElérhetőségekOldaltérkép
Vásárlási tudnivalókFelhasználási feltételekANPC
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.