Harmatcsillag Facebook
Telefon: 0749-626.803
E-mail: rendeles(kukac)harmatcsillag.ro
Comerț cu ridicata și cu amănuntul
Harmatcsillag logo

Distribuitor de produse sănătoase şi ecologice

HURO
IntroducereMenu decorProduseMenu decorInformaţii cumpărareMenu decorContact
Soda pentru rufeBicarbonat de sodiuAcid citricSare pentru scoaterea
petelor
Parfumul pentru rufeUlei esenţial de
lavandă
Uleiuri presate la receAlte produse

Informaţii

Produse

Soda pentru rufe
Soda pentru rufe apare în formă naturală în cenuşa plantelor, în soluri saline şi în unele lacuri. Substanţa a fost folosită, începând cu egiptenii antici, chiar şi de strămoşii noștri. Până în sec. XVII. soda pentru rufe, denumită şi carbonat de sodiu, se obţinea din cenuşa unor plante. Mai apoi au trecut la extracţia ei din sare marină, iar din 1870 carbonatul de sodiu este produs sintetic, în cantităţi mari, din sarea de bucătărie.
Aflați mai multe >
Bicarbonat de sodiu
Acesta este o soluţie de curăţare naturală, blândă, care nu dăunează mediului înconjurător. Denumirea ştiinţifică: hidrogenocarbonat de sodiu, substanţă uşor alcalină, ce se dizolvă fără probleme în apă. Acesta neutralizează acizii, proces prin care este eliberat dioxid de carbon. Bicarbonatul de sodiu se poate utiliza atât în curăţenie, cât şi în alimentaţie (doar produsele fabricate special pentru acest scop).
Aflați mai multe >
Acid citric
Acid citric este un acid natural, slab, care se dizolvă foarte uşor în apă. Protejând natura se descompune în mod biologic. Acesta se regăseşte în natură de ex. în fructe acre (zmeura, coacăze, etc.). Acid citric, obţinut prin diferite procese chimice, este cunoscut şi prin numele de sare de lămâie. Acesta este utilizat deoarece are calităţi deosebite de curăţare, dezinfectare, conservare şi de detartrare. Spre deosebire de oţet, este fără miros şi chiar elimină mirosul neplăcut. Efectul este sporit dacă în timpul procesului de curăţenie îl dizolvăm în apă fierbinte.
Aflați mai multe >
Sare pentru scoaterea petelor
Sarea pentru scoaterea petelor (percarbonat de sodiu) este un compus activ, oxigenat, care, când este dizolvată în apă, se descompune în sodă, apă şi oxigen. Acesta este o soluţie de curăţenie care nu dăunează mediului. Fiind un compus oxigenat are un puternic efect de înălbire, curăţare a petelor şi eliminare a mirosului neplăcut. În urma procesului de oxidare, această sare face substanţele persistente din pete să devină solubile, astfel curăţând rufele în profunzime.
Aflați mai multe >
Înapoi Sus
IntroducereProduseContactHarta site
Informații cumpărareTermeni și condițiiANPC
Prețurile afișate includ TVA.