Harmatcsillag Facebook
Telefon: 0749-626.803
E-mail: rendeles(kukac)harmatcsillag.ro
Comerț cu ridicata și cu amănuntul
Harmatcsillag logo

Distribuitor de produse sănătoase şi ecologice

HURO
IntroducereMenu decorProduseMenu decorInformaţii cumpărareMenu decorContact
Harmatcsillag banner

Informaţii

Informaţii despre cumpărături

1. Date de identificare

Site-ul www.harmatcsillag.ro este un site comercial (magazin online), care aparţine societăţii Harmatcsillag 369 SRL, CUI RO35006871, înregistrat în Registrul Comerțului cu nr. J19/297/2015. Sediul nostru: Ditrău, jud. Harghita, str. Nicolae Bălcescu nr. 121.

Persoană de contact: Bajkó Zsuzsánna.

2. Comandarea

Produsele afişate pe site pot fi comandate prin pagina noastră, prin e-mail sau telefon.

Dacă comandaţi prin pagina noastră, alegeţi produsul şi cantitatea dorită, după care urmaţi paşii şi finalizaţi comanda. La descrierea produselor veţi găsi mărimea∕greutatea şi preţul acestuia. Dacă aveţi întrebări referitoare la un produs sau comandă, contactaţi-ne la adresa de mail rendeles@harmatcsillag.ro, sau la numărul de telefon a (+4) 0749-626.803.

Dacă vă plasaţi comanda prin e-mail vă rugăm să specificaţi numele produsului, mărimea, cantitatea, aroma (dacă este cazul). În mail scrieţi adresa exactă (chiar şi codul poştal!) la care va fi livrat produsul, şi un număr de telefon, unde vă putem contacta. De asemenea specificaţi modul prin care doriţi să efectuaţi plata: prin ramburs sau transfer bancar.

Comanda telefonică poate fi plasată în timpul orelor de lucru (8-18) la numărul de telefon afişat pe site. În acest caz avem nevoie de numele dumneavoastră, numărul de telefon, adresa unde produsul va fi livrat, numele şi cantitatea produsului dorit.

Toate cele trei forme de cumpărături sunt binevenite!

În cazul comenzilor plasate prin pagina noastră web sau prin mail vă vom notifica în 1-2 zile lucrătoare despre data livrării. În cazul comenzilor plasate prin telefon vă înştiinţăm chiar în acel moment despre livrare.

3. Transportul

Înainte de livrare vă vom trimite un sms la numărul de telefon menţionat, prin care vă vom înştiinţa despre livrare.


Suntem dispuşi şi la soluţii alternative, în limita posibilităţilor. De asemenea produsele pot fi ridicate gratuit la pieţele din următoarele localităţi: Ditrău, Remetea, Joseni, Gheorgheni, Sândominic, Dăneşti, Cârţa şi Odorhei Secuiesc.

În celelalte judeţe din România livrarea se va face prin poştă sau curierat, pe baza condiţiilor şi tarifelor stabilite de acestea.

În cazul livrării prin poştă puteţi să calculaţi tariful livrării pe această pagină: https://www.posta-romana.ro/index.php/?page=calculator-de-tarife#1-Colet%20po%C8%99tal%20intern

În cazul livrării prin curierat, vă rugăm să vă interesaţi personal prin telefon sau mail. În cazul comenzilor în grup sau a comenzilor mari, putem efectua chiar noi livrarea.

Livrarea produselor se face între orele 8 şi 20. Produsele comandate pot fi ridicate la adresa specificată de oricine, dacă acesta plăteşte produsul şi semnează pentru primirea acestuia.

Dacă în momentul livrării la adresa menţionată nu vom găsii pe nimeni, vom lua legătura cu dumneavoastră prin telefon, pentru a stabili condiţiile prin care se va efectua noua livrare. Dacă nu reuşim să luăm legătura cu dumneavoastră, livrarea va fi suspendată.

Dacă nu putem onora livrarea din cauză cumpărătorului - de ex. nu se află nimeni la adresa menţionată pentru preluarea comenzii - livrarea se suspendă, iar produsul va fi returnat.

Dacă apare orice problemă în legătură cu produsele noastre, vă rugăm să ne sunaţi la numerele afişate, pentru a soluţiona aceste neplăceri.

4. Plata

Plata se poate efectua prin ramburs în momentul livrării, sau prin transfer bancar pe un cont BCR. Dacă alegeţi plata prin transfer bancar, vă rugăm să transferaţi banii doar după ce v-am confirmat că produsele dorite se află pe stoc!

Date necesare pentru transfer: Harmatcsillag 369 S.R.L., RO30RNCB0155147498410001.

5. Factura

Clientul poate intra în posesia facturii prin e-mail, în format PDF, sau listat, atunci când primeşte coletul. (Vă sfătuim să alegeţi din motive ecologice variantă PDF).

Factura nu va fi semnată, şi nici ştampilată, deoarece conform art. 155 din Codul Fiscal acest lucru nu este obligatoriu.

6. Returnarea şi schimbarea produselor

Dacă doriţi să returnaţi sau să schimbaţi un produs, vă rugăm să luaţi legătura - prin numărul de telefon sau adresa de e-mail mai sus menţionată - cu serviciul relaţii cu clienţi. În conformitate cu legislația aflată în vigoare produsele achiziţionate pot fi returnate în cel mult 10 zile lucrătoare de la primire. Costul returnării va fi suportat de către client.

7. Utilizarea produselor

Pentru utilizarea eficientă a produselor vă oferim informaţii detaliate, informaţii care sunt esenţiale pentru folosirea în mod corect a produselor în timpul spălării sau curăţării.

Noi dorim ca această achiziţie să fie benefică pentru toţi!

Vă mulţumim că ne-aţi ales!

8. Protecţia consumatorilor (date de contact)

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Harghita

Adresă: Miercurea-Ciuc, P-ţa Libertăţii nr. 5, camera 424

Tel.: 0266 311 702, 0266 312 532

E-mail: office@harghita.ojpc.ro, ojpcharghita@anpc.ro

Web: www.anpc.gov.ro

Linie telefonică gratuită: 0800.080.999

Noi dorim să facem tot posibilul ca această cumpărare să fie benefică pentru toţi!

Vă mulţumim că ne-ţi ales şi că aveţi încredere în noi!

Grupul Harmatcsillag
Înapoi Sus
IntroducereProduseContactHarta site
Informații cumpărareTermeni și condițiiANPC
Prețurile afișate includ TVA.