Harmatcsillag Facebook
Telefon: 0749-626.803
E-mail: rendeles(kukac)harmatcsillag.ro
Comerț cu ridicata și cu amănuntul
Harmatcsillag logo

Distribuitor de produse sănătoase şi ecologice

HURO
IntroducereMenu decorProduseMenu decorInformaţii cumpărareMenu decorContact

Informaţii

Bine aţi venit!

Întâlnirea

Înainte de toate aş vrea să împart cu dumneavoastră o experienţă minunată.

Toată viaţa mi-am dorit să trăiesc printre oameni fericiţi, din acest motiv mereu am încercat să ajut persoanele care sufereau de diferite boli. De multe ori din dorinţa de a face un bine, am fost nevoită să mă ajut şi pe mine. Dar cum se zice: "Dacă treci prin iad, continuă să mergi", doar aşa îţi va fi bine ţie sau persoanelor din jurul tău.

Între timp a venit timpul în care am început să îmi ajut compatrioții, folosindu-mă de puterea mâinilor mele. Astfel cu ajutorul masajului am facilitat drumul spre vindecare a semenilor mei. Până la un moment totul a funcţionat perfect. Am muncit cu mult zel, cu multă implicare, mi-a plăcut ceea ce făceam. Munca mea avea rezultate, iar de la clienţii primeam doar mulţumiri.

A apărut însă o problemă, care îmi măcina zilele. Maşina de spălat se încăpăţâna să nu spele prosoapele şi cearşafurile albe, obiecte de bază în munca mea. M-am întrebat: "Doamne, ce aş putea să fac?" Lenjeria pe zi ce trece se înnegrea, iar cuva după fiecare spălare era plină de grăsime. Degeaba spălam rufele, uleiul de masaj nu ieşea din ele. Am încercat toate soluţiile posibile: în prima fază am folosit cele mai scumpe, cele mai promovate produse, fără rezultat. Apoi am trecut la utilizarea unor soluţii de curăţat mai ieftine, încercând toate produsele de gen existente pe piaţă, însă niciunul nu funcţionat. Într-o clipă disperată, am început să plâng lângă maşina de spălat, şi mi-a trecut prin gând chiar renunţarea la profesia mult iubită. Eram dispusă de orice, tânjeam după o soluţie salvatoare.

M-am aşezat în faţa calculatorului, şi am început să caut şi să caut, poate aş găsi ceva… Aveam multe speranţe… Am introdus în motorul de căutare sute de fraze, până am citit undeva următoarea propoziţie. "Scoate chiar şi urmele de ulei din lenjeriile folosite pentru masaj". Citind acest lucru m-am bucurat mai mult ca niciodată, nici nu îmi imaginam că voi găsi o soluţie pentru problema mea! Eram curioasă, ce poate fi serul minune. Acesta era soda pentru spălat rufe. Sincer în acel moment nici nu ştiam ce este aceasta. Avea un nume simplu, însă numele m-a înşelat un pic. Îmi aminteam că în copilărie detergentul pe care îl foloseam se numea sodă pentru spălat. Oare acest nume este un nume colectiv pentru detergenţi, sau este ceva total diferit? Am început să citesc din ce în ce mai mult despre acest produs, şi chiar dacă la acea vreme informaţiile erau foarte puţine, m-au convins să îl încerc.

Produsul fiind comercializat doar în magazine de specialitate, m-am dus într-un astfel de loc. Ajuns acolo am observat că lângă sodă este expusă sarea pentru curăţarea petelor, dar şi acidul citric. Citind pe ambalaj descrierea lor, am hotărât să le dau o şansă. Nici nu m-am uitat la preţ, singurul lucru ce mă interesa era să am rezultate vizibile. Dacă ele funcţionau meritau toţi banii din lume. Când am ajuns la casă şi mi s-a spus cât trebuie să plătesc, m-am mirat foarte tare. Acestea erau mult mai ieftine decât produsele pe care le vedem în toate magazinele. Abia am aşteptat să încerc produsele achiziţionate. Ajuns acasă am urmat instrucţiunile de pe ambalaj: însă în loc de 1.2 dl de sodă am pus 3 dl - m-am gândit să fiu precaută, maşina era plină de ulei - am mai pus 3 linguri de soluţie pentru curăţarea petelor – de trei ori cantitatea recomandată - şi 2 linguri de acid citric în compartimentul pentru balsam (din acesta folosind doar porţie dublă). Îmi amintesc exact tot ce s-a întâmplat, parcă ar fi fost ziua de azi. Am pornit un program de două ore, la 95 grade, şi ca de obicei am aşteptat… Am aşteptat minunea. Între timp m-am aşezat, şi am cercetat în continuare ambalajele. Atunci am observat că produsele sunt obţinute din ingrediente naturale, iar acestea nu dăunează mediului înconjurător. Doamne, dacă acesta va fi soluţia, atunci acum am primit cel mai mare dar din viaţa mea, protejarea naturii fiind la fel de importantă pentru mine ca ajutoarea celor bolnavi!

Între timp maşina s-a oprit, iar minunea s-a produs! Rufele erau mai albe ca niciodată, iar cuva strălucea ca atunci când am achiziţionat maşina de spălat. Atunci am simţit că trebuie să împărtăşesc această experienţă cu toată lumea. De atunci încerc să atrag atenţia tuturor că putem spăla la un preţ mult mai bun, mai eficient , protejând mediul. Cei care îmi urmează sfatul au numai de câştigat, iar eu mă îmbogăţesc cu aprecierea lor. Din momentul în care am început utilizarea acestor produse, şi eu apreciez profund persoana care a postat pe internet informaţia respectivă. El/ea nu ştie cum m-a salvat şi m-a ajutat să fac în continuare ceea ce iubesc să fac. Sper şi cred că aprecierile mele ajung şi la sufletul lui/ei. Datorită postării respective eu, şi cei sfătuiţi de mine au făcut cunoştinţă cu aceste produse extraordinare.

Aceasta este povestea mea. Vă mulţumesc că aţi citit-o. Cred că am spus tot ce aveam de zis, iar cuvintele mele vorbesc de la sine.

Între timp s-a născut ideea de a face cunoscut şi accesibil acest produs şi în Transilvania. Acest lucru ar fi benefic atât pentru noi oamenii de rând, dar şi Pământului pe care trăim. Împreună cu prietenii mei am elaborat instrucţiunile de utilizare, ghiduri folosite în ultimii ani chiar de noi. Deci toate practicile menţionate sunt testate şi utilizate cu succes. Ghidurile sunt accesibile pe pagina noastră, dar la cumpărare le punem la dispoziţia clienţilor noştri şi pe suport de hârtie.

Dacă cineva consideră că ne poate ajuta cu orice fel de idee sau recomandare, vă aşteptăm sugestiile. Credem şi sperăm că împreună va fi nu doar mai uşor, dar şi mai bine!

Vă dorim să aveţi în casele dumneavoastră o atmosferă liniştită,
curată şi fără chimicale!
Cu drag,
Echipa Harmatcsillag
Sus
IntroducereProduseContactHarta site
Informații cumpărareTermeni și condițiiANPC
Prețurile afișate includ TVA.