Harmatcsillag Facebook
Telefonszám: 0749-626.803
E-mail: rendeles(kukac)harmatcsillag.ro
Kis- és nagykereskedés
Harmatcsillag logó

Környezetbarát és egészséges
termékek forgalmazója

HURO
BemutatkozásMenu decorTermékekMenu decorSaját termékeinkMenu decorElérhetőségek
Folttisztító só
Kiszerelés: 1 kg
Szállítási idő: 1-21 munkanap
Származási hely: EU
Ár: 35 lej
Raktáron
Rendelési lap
Folttisztító só

Termékek

Információk

Leírás

A folttisztító só egy aktív, oxigénes vegyület, amely vízben való oldódása közben szódára, vízre és oxigénre bomlik. Környezetre ártalmatlan tisztítószer, amely az oxigénes vegyület révén kitűnő fehérítő-, folteltávolító- és szagtalanító hatással rendelkezik. Amint a neve is mutatja a folt színanyagait oxidálja (színteleníti) és vízoldhatóvá teszi, így eltávolítja azt a ruhából.


Felhasználása:

Fehér, illetve színes ruhák tisztításához ajánlott, amely bátran szembeszáll a makacs foltokkal (gyümölcs, vörösbor, fű, zsír, olaj stb.). Nem rendelkezik maró hatással, így megőrzi és támogatja az anyag épségét.

Legalább 40-50˚C-on fejti ki legjobb hatását, viszont előáztatáskor (30˚C) is elérhető a hatása.

Fontos, hogy mindig a ruhák között, vízben oldódjon fel (tehát nem oldjuk fel előre).


Folteltávolítás:

  • erősen szennyezett, foltos fehér pamut ruhák esetén: ajánlott áztatást alkalmazni, amikor figyelembe veszük az anyag összetételét és színét, így 70-80˚C-os meleg vizet készítünk (adagolása: 2-3 inghez 3 liter meleg víz és 3 evőkanál folttisztító) akár egy éjszakán át is áztathatjuk;
  • erősen szennyezett színes ruhák esetén: az ajánlott mosási hőfokot figyelembe véve alkalmazzuk az áztató víz hőmérsékletét, és próbát végzünk a ruha színtartósságával kapcsolatban (ráteszünk egy kis folttisztítós vizet egy kevésbé látható helyre és megnézzük, hogy miként hat, mert előfordul, hogy a gyengébb színtartósságú anyagok kifakulnak), általánosan ez nem fordul elő, tehát nem oldja ki a színeket a ruhából;
  • kevésbé foltos ruhák esetén elég, ha a mosószóda mellé, szennyezettségtől függően 1-3 evőkanál folttisztítót adunk és így mossuk ki.
  • makacs foltok esetén készíthetünk pépet vagy tömény oldatot, amelyet akár egy éjszakán át rajtahagyhatunk, majd kimossuk.
  • zsírral vagy olajjal szennyezett ruhákat, ha több ideig szeretnénk foltmentesen tárolni a mosást követően, akkor szükség lehet kétszeri mosást alkalmazni folttisztító segítségével vagy előáztatást végezni.

Fertőtlenítő hatású (baktériumölő), így a törölközők és fehérneműk tisztán tartása hatékonyabb.

Jó tanácsok:

  • jobb egy ruhát beáztatni, mint többször kimosni;
  • jobb megelőzni a foltok keletkezését, mint megszüntetni.
Vissza Fel
BemutatkozásTermékekElérhetőségekOldaltérkép
Vásárlási tudnivalókFelhasználási feltételekANPC
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.